With only two races remaining before the summer break, drivers will be trying to make a move in the points standings as NASCAR Whelen All-American Series racing resumes Saturday night at The Bullring at Las Vegas Motor Speedway.

Four-time track champion Scott Gafforini, with four wins this season, holds a 16-point lead over David Anderson in the featured NASCAR Super Late Model division while Vinny Raucci Jr. maintains a narrow nine-point edge over Jason Kiser in the NASCAR Super Stock class. Don Sargent, a four-time winner this season, enjoys a comfortable 72-point lead in the NASCAR Bomber division.

The closest points battles are in the Bandolero division, where Joey Paonessa holds a slim two-point lead over Caden Carlin in the Outlaws class and Dezel West leads six-time race winner Mason Sargent by two points in the Bandits class.

 NASCAR Super Late Models, Super Stocks, Bombers, USLCI Legend Cars and Bandoleros will be joined by the Southwest Tour Truck Series and the USAC HPD Midget Series on Saturday night. Spectator gates open at 5 p.m., qualifying begins at 5:30 and racing starts at 7.

The Bullring is one of the best entertainment values in Southern Nevada with affordable ticket prices and family-friendly concession prices including $1 hot dogs, $1 Coca-Cola products and $2 Budweiser beer. Tickets can be purchased at the gate or in advance by visiting or calling the LVMS ticket office at (702) 644-4444 or online at www.lvms.com. Discounted tickets are available with an advance purchase.

Following Saturday night's races, The Bullring will host the annual "Night of Fire" on July 3 with racing in six classes, a jet-car burn, Monster Truck exhibition, waterless boat races and one of the biggest fireworks displays in the Valley. Following the "Night of Fire," The Bullring will take its summer break until Aug. 30.

INEX Points Race and Bullring Practice

Friday, June 27, 2014

4 p.m. to 9:30 p.m.     Credential sales/Pit parking hours

5 p.m.                          Tech inspection begins

6 p.m.                          Thunder Cars practice (10 minutes)

6:10 p.m.                     Bandolero practice (10 minutes)

6:20 p.m.                     Legends practice (10 minutes)                       

6:30 p.m.                     Southwest Tour Trucks Series practice (10 minutes)

6:40 p.m.                     USAC HPD Midgets practice (10 minutes)

6:50 p.m.                     *Thunder Car practice (10 minutes)

7 p.m.                          *Bandolero practice (10 minutes)

7:10 p.m.                     *Legend practice (10 minutes)

                                    *USLCI Races will be lined up based off of 2nd practice times.

7:20 p.m.                     Bullring practice (NASCAR divisions 7 minutes per class - 1 rotation) - SWTT, HPD Midgets, Bombers, Super Stocks, and SLM.

7:55 p.m.                     Bandolero Bandits feature - 12 laps (12 minutes)

                                    Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)

                                    Legends Semi-Pro/Young Lion feature - 20 laps (20 minutes)

                                    Legends Pro/Masters feature - 20 laps (20 minutes)

                                    Thunder Car feature -15 laps (12 minutes)

8:40 p.m.                   Bullring practice (NASCAR divisions 5 minutes per class) - SLM, Super Stocks, Bombers. HPD Midgets and SWTT - First come, first served.

9:20 p.m.                    USLCI divisions 7 minutes per class - 1 rotation -

Bandoleros, Thunder Cars and Legends

9:40 p.m.                     Bullring Practice (NASCAR divisions 5 minutes per class) - SLM, Super Stocks, Bombers. HPD Midgets and SWTT - First come, first served.

11 p.m.                        Secure Track

(Schedule subject to change)

NASCAR Whelen All-American Series

Saturday, June 28, 2014

2 p.m. to 8 p.m.          Credential sales/Pit parking hours

2:30 p.m.                     Tech inspection begins

3:30 p.m.                     Southwest Tour Trucks practice (10 minutes)                       

3:40 p.m.                     USAC HPD Midgets practice (10 minutes)

3:50 p.m.                     Bandolero practice (10 minutes)

4 p.m.                          Legends Practice (10 minutes)

4:10 p.m.                     Bomber practice (10 minutes)

4:20 p.m.                     Super Stock practice (10 minutes)

4:30 p.m.                     Super Late Model practice (10 minutes)

4:40 p.m.                     Southwest Tour Trucks practice (10 minutes)                       

4:50 p.m.                     USAC HPD Midgets practice (10 minutes)

5 p.m.                          Spectator gates open

5:05 p.m.                    Drivers' meeting

5:30 p.m.                     USAC HPD group qualifying (3 laps)

Bandolero group qualifying (3 laps)

Legends Group qualifying (3 laps)

Super Stock group qualifying (3 laps)

Southwest Tour Truck single-truck qualifying (2 laps)

Super Late Model single-car qualifying (2 laps)

Bomber heat race #1 - 8 laps (8 minutes)                   

Bomber heat race #2 - 8 laps (8 minutes)

USAC HPD heat race #1 - 8 laps (8 minutes)                       

USAC HPD heat race #2 - 8 laps (8 minutes)

6:55 p.m.                   Opening ceremonies

7 p.m.                         National anthem - Racing begins            

Southwest Tour Truck trophy dash - 4 laps

Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)                                                              

Bandolero Bandits feature - 12 laps (12 minutes)

Super Stock feature - 25 laps (25 minutes)

Legends feature - 25 laps (25 minutes)              

USAC HPD Midgets feature - 30 laps (25 minutes)

Bomber feature - 25 laps (25 minutes)

Southwest Tour Truck feature - 35 laps (25 minutes)

Super Late Model feature - 40 laps (40 minutes)                 

(Schedule subject to change)