Chuck Trickle always looks forward to the annual Chris Trickle Father's Day Weekend Special on Saturday night at The Bullring at Las Vegas Motor Speedway - even though it has been five years since he stopped driving in the event named for his late son.

"This is an annual thing that the track has kept going and it's been a wonderful, wonderful (weekend)," said Trickle, The Bullring's 2003 Super Late Model champion. "Some extra guys come in to race just because of that race, so it's exciting. I'm really thankful that the Speedway keeps this up and I'm thankful that people still remember (Chris) and think about him."

Trickle, who turns 70 on June 19, said he is even toying with the idea of racing the familiar light blue No. 70 that was synonymous with his late son and that Chuck drove to five Father's Day Weekend wins.

"I'm not going to be competitive - it's an old car - but I'm thinking about getting it out there and going racing," Trickle said. "The Father's Day race is going to be special this year because of my age and the car number."

The annual Father's Day Weekend Special at The Bullring is named in honor of Chris Trickle, a popular and promising NASCAR driver from Las Vegas who died in 1998 of injuries he sustained in a still-unsolved drive-by shooting a year earlier. In addition to the annual Father's Day races, a small park behind the grandstands at The Bullring is named the Chris Trickle Children's Park.

The highlight of the Chris Trickle Father's Day Weekend Special will be a pair of 35-lap Super Late Model features. Also on the racing card will be NASCAR Super Stocks, Bombers, Grand American Modifieds, Legend Cars, Thunder Cars and Bandoleros. Spectator gates open at 5 p.m., qualifying begins at 5, an on-track autograph session with all drivers will be held from 5:50 to 6:40 and heat races and features will start at 7.

The first 100 dads through the gates will receive a certificate for a Fabulous Freddy's Best Exterior Wash and prizes will be given away throughout the night.

The Bullring is one of the best entertainment values in Southern Nevada with affordable ticket prices and family-friendly concession prices including $1 hot dogs, $1 Coca-Cola products and $2 Budweiser beer. Tickets can be purchased at the gate or in advance by visiting or calling the LVMS ticket office at (702) 644-4444 or online at www.lvms.com. Discounted tickets are available with an advance purchase.

INEX Points Race and Bullring Practice - Friday, June 13, 2014

4 p.m. to 9:30 p.m.    Credential sales/Pit parking hours
5 p.m.        Tech Inspection begins
6 p.m.        Legends practice (10 minutes)
6:10 p.m.        Bandolero practice (10 minutes)
6:20 p.m.        Thunder Car practice (10 minutes)
6:30 p.m.        Bullring practice (NASCAR divisions 5 minutes per class - 1 rotation) - SLM, Grand American Modifieds, Super Stocks, Bombers
6:50 p.m.        *Legends practice (10 minutes)
7 p.m.        *Bandolero practice (10 minutes)
7:10 p.m.        *Thunder Car practice (10 minutes)
        *USLCI Races will be lined up based off of 2nd practice times.
7:20 p.m.         Bullring practice (NASCAR divisions 7 minutes per class - 1 rotation) -
SLM, Grand American Modifieds, Super Stocks, Bombers
7:50 p.m.        Bandolero Bandits feature - 12 laps (12 minutes)
Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)
        Legends Semi-Pro/Young Lion feature - 20 laps (20 minutes)
        Legends Pro/Masters feature - 20 laps (20 minutes)
        Thunder Car feature - 15 laps (12 minutes)
8:30 p.m.                  Bullring practice (NASCAR divisions 5 minutes per class) - SLM, Grand
American Modifieds, Super Stocks, Bombers. - First come, first served.
9:15 p.m.                  USLCI divisions 7 minutes per class - 1 rotation -
Bandoleros. Thunder Cars, and Legends
11 p.m.        Secure track
            (Schedule subject to change)

Chris Trickle Father's Day Weekend Special - Saturday, June 14, 2014

1 p.m. to 8 p.m.    Credential sales/Pit parking hours
2 p.m.        Tech inspection begins
3 p.m.        Legends practice (10 minutes)
3:10 p.m.        Thunder Cars practice (10 minutes)
3:20 p.m.        Bandolero practice (10 minutes)
3:30 p.m.        Bomber practice (10 minutes)
3:40 p.m.        Super Stock practice (10 minutes)
3:50 p.m.        Grand American Modified practice (10 minutes)
4 p.m.        Super Late Model practice (10 minutes)
4:20 p.m.        Drivers' meeting
5 p.m.         Spectator gates open
5 p.m.         Bandolero group qualifying (3 laps)
        Thunder Cars group qualifying (3 laps)
        Super Stock group qualifying (3 laps)
        Legends group qualifying (3 laps)
        Grand American Modified single-car qualifying (2 laps)
        Super Late Model single-car qualifying (2 laps)
5:50 p.m.         On-track autograph session - mandatory participation
6:40 p.m.         Conclude autograph session - clear track
6:50 p.m.                  Opening ceremonies
7 p.m.                       National anthem              
        Bomber heat race #1 - 8 laps (8 minutes)    
        Bomber heat race #2 - 8 laps (8 minutes)
        Super Late Model feature #1 - 35 laps (30 minutes)
        Bandolero Bandits feature - 12 (12 minutes)
        Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)                                                                
        Thunder Cars feature - 20 Laps (20 minutes)
        Super Stock feature - 25 laps (25 minutes)
        Grand American Modified feature - 30 laps (30 minutes)
        Legends feature - 25 laps (25 minutes)
        Bomber feature - 25 laps (25 minutes)
        Super Late Model feature #2 - 35 laps (30 minutes)        
            (Schedule subject to change)