After a one-week break, the NASCAR Super Late Models return with a vengeance this Saturday night to The Bullring at Las Vegas Motor Speedway with twin 35-lap feature races highlighting the NASCAR Whelen All-American Series card.

David Anderson of North Las Vegas won the opening-night 40-lap Super Late Model feature following a spirited battle with Romain Thievin, four-time track champion Scott Gafforini and Dennis Rock Jr.

Returning to the Bullring this weekend will be the NASCAR Super Stock division, which also was off last weekend. Also racing Saturday night will be the NASCAR Bombers, USLCI Legend Cars and IAPMO/Silver Star Plumbing/LasVegasTool.com Bandolero Bandits and Outlaws.

 Jason Irwin of Albuquerque, N.M., won the first two Legend Cars features while Mason Sargent is a perfect 2-for-2 in Bandolero Bandits features in 2014.

Spectator gates open at 5 p.m., practice will continue until 6:10 and qualifying will begin at 6:15 p.m. Heat races and features will start at 7 p.m.

The Bullring continues to be one of the best entertainment values in the Las Vegas Valley with affordable ticket prices and family-friendly concession prices including $1 hot dogs, $1 Coca-Cola products and $2 Budweiser beer. Tickets can be purchased at the gate or in advance by visiting or calling the LVMS ticket office at (702) 644-4444 or online at www.lvms.com. Discounted tickets are available with an advance purchase.

For more information, please call LVMS at (702) 644-4444 or visit www.LVMS.com.

INEX Points Race and Bullring Practice

Friday, April 11, 2014 

3:30 p.m. to 9:00 p.m.                        Credential sales/pit parking hours

4:30 p.m.                                               Tech inspection begins

5:30 p.m.                                               Legend Cars Semi Pro/Young Lions practice (10 minutes)

5:40 p.m.                                               Legend Cars Pro/Masters practice (10 minutes)

5:50 p.m.                                               Bandolero practice (10 minutes)

6:00 p.m.                                               Thunder Car practice (10 minutes)        

6:10 p.m.                                               Legend Cars Semi Pro/Young Lions practice (10 minutes)

6:20 p.m.                                               Legend Cars Pro/Masters practice (10 minutes)

6:30 p.m.                                               Bandolero practice (10 minutes)

6:40 p.m.                                               Thunder Car practice (10 minutes)

*USLCI Races will be lined up based off of 2nd practice times.

6:50 p.m.                                               Bullring practice (NASCAR divisions 7 minutes per class - 2 rotations) - SLM, Super Stock, Bomber

6:55 p.m.                                              Drivers' meeting (USLCI Classes only)

7:35 p.m.                                               Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)

                                                              Bandolero Bandits feature - 12 laps (12 minutes)

                                                              Legend Cars Semi-Pro/Young Lion feature - 20 laps (20 minutes)

                                                              Legend Cars Pro/Masters feature - 20 laps (20 minutes)

                                                              Thunder Car feature -15 laps (12 minutes)

8:30 p.m.                                               Bullring practice (NASCAR divisions 7 minutes per class) - SLM, Super Stock, Bomber - first come, first served.

10:30 p.m.                                             Secure track

NASCAR Mobil 1 Racing Oil Night

Saturday, April 12, 2014 

1:00 p.m. to 8:00 p.m.                        Credential sales/pit parking hours

1:30 p.m.                                               Tech inspection begins

3:00 p.m.                                               Legend Cars Semi Pro/Young Lions practice (10 minutes)

3:10 p.m.                                               Legend Cars Pro/Masters practice (10 minutes)        

3:20 p.m.                                               Bandolero practice (10 minutes)

3:30 p.m.                                               Bomber practice (15 minutes)

3:45 p.m.                                               Super Stock practice (10 minutes)

3:55 p.m.                                               Super Late Model practice (15 minutes)

4:10 p.m.                                               Legend Cars Semi Pro/Young Lions practice (10 minutes)

4:20 p.m.                                               Legend Cars Pro/Masters practice (10 minutes)

4:30 p.m.                                               Bandolero practice (10 minutes)

4:45 p.m.                                              Drivers' meeting

5:00 p.m.                                              Spectator gates open

5:30 p.m.                                               Bomber practice (10 minutes)

5:40 p.m.                                               Super Stock practice (10 minutes)

5:50 p.m.                                               Super Late Model practice (15 minutes)

6:15 p.m.                                               Legend Cars 4-car group qualifying 4 cars (3 laps)

                                                              Bandolero 4-car group qualifying (3 laps)

                                                              Super Late Model single-car qualifying (2 laps)

6:50 p.m.                                               Opening ceremonies /National Anthem

7:00 p.m.                                              Racing begins             

**Legend Cars Semi-Pro/Young Lions feature - 20 Laps (20 minutes)

Super Stock heat race #1 - 8 laps (8 minutes) 

Super Stock heat race #2 - 8 laps (8 minutes)

Bomber heat race #1 - 8 laps (8 minutes)                           

Bomber heat race #2 - 8 laps (8 minutes)

Bomber heat race #3 - 8 laps (8 minutes)

Super Late Model feature #1 - 35 Laps (30 minutes)

Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)                                                                

Bandolero Bandits feature - 12 laps (12 minutes)

Super Stock feature - 25 laps (25 minutes)

Legend Cars Pro/Masters feature - 25 laps (25 minutes)

Bomber feature - 25 laps (25 minutes)

Super Late Model feature #2 - 35 laps (30 minutes)       

** If needed.

Sunday Shootout #1

INEX & Bullring Points Race

Sunday, April 13, 2014 

8:00 a.m. to 11:30 a.m.                     Credential sales/pit parking hours

8:30 a.m.                                              Tech inspection begins

9:30 a.m.                                              Thunder Car practice (10 minutes)

9:40 a.m.                                              Bandolero practice (10 minutes)

9:50 a.m.                                              Legend Cars Semi Pro/Young Lions practice (10 minutes)

10:00 a.m.                                            Legend Cars Pro/Masters practice (10 minutes)        

10:10 a.m.                                            Thunder Car practice (10 minutes)

10:20 a.m.                                            Bandolero practice (10 minutes)

10:30 a.m.                                            Legend Cars Semi Pro/Young Lions practice (10 minutes)

10:40 a.m.                                            Legend Cars Pro/Masters practice (10 minutes)

10:55 a.m.                                            Thunder Car Group qualifying - 3 laps

                                                             Bandolero Group qualifying - 3 laps

                                                             Legend Cars Group qualifying - 3 laps

11:30 a.m.                                            Thunder Car feature - 25 laps (20 minutes)

                                                             Bandolero Bandits feature - 20 laps (20 minutes)

                                                             Bandolero Outlaws feature - 20 laps (20 minutes)

                                                             Legend Cars Semi Pro/Young Lion feature - 35 laps (35 minutes)

                                                             Legend Cars Pro/Masters feature - 35 laps (35 minutes)

2:00 p.m.                                              Secure track

***Schedules subject to change***