The Spears Southwest Tour Series is full of veteran drivers, but a pair of teenagers will be in the spotlight when the series visits The Bullring at Las Vegas Motor Speedway on Saturday night for the GoLiveStream.TV Blackjack 121.

Brandon White, a 17-year-old from Eureka, Calif., comes to Las Vegas with a share of the series points lead after a victory in the season opener and a fourth-place finish in his second outing. White is tied with another 17-year-old, Jeremy Doss of Upper Lake, Calif., who also has a victory and a fourth-place effort in the first two races of the year. Doss is the reigning Southwest Tour Rookie of the Year.

While White and Doss would have to be considered strong contenders in Saturday's 121-lap main event at the Bullring, veteran driver Derek Thorn of Bakersfield, Calif., just might be the favorite to find Victory Circle. Thorn, the 2012 Southwest Tour champion and reigning K&N Pro Series West champion, is a three-time Southwest Tour winner at the Bullring (2010-2012).

Jim Pettit II, voted one of the top 25 drivers in the history of the NASCAR Whelen All-American Series, is the defending champion of the Blackjack 121. Pettit, of Prunedale, Calif., has 15 career Southwest Tour victories as the series heads to Las Vegas.

SRL S2 Late Models, NASCAR Grand American Modifieds, NASCAR Bombers, Legend Cars and Bandoleros also will be racing on the 3/8-mile paved oval Saturday night. Spectator gates open at 5 p.m., qualifying will begin at 5:40 and feature races start at 7.

The Bullring is one of the best entertainment values in Southern Nevada with affordable ticket prices and family-friendly concession prices including $1 hot dogs, $1 Coca-Cola products and $2 Budweiser beer. Tickets can be purchased at the gate or in advance by visiting or calling the LVMS ticket office at (702) 644-4444 or online at www.lvms.com. Discounted tickets are available with an advance purchase.

For more information, please call LVMS at (702) 644-4444 or visit www.LVMS.com.

INEX Points Race & Spears Southwest Tour Practice

Friday, May 2, 2014

1 p.m. to 9 p.m.            Credential sales open/Pit parking hours                      

3:30 p.m.                      Spears Southwest Tour practice                 (2.5 Hours)

5 p.m.                           Tech inspection begins

6 p.m.                           Legends Semi Pro/Young Lions practice      (10 minutes)

6:10 p.m.                      Legends Pro/Masters practice                     (10 minutes)

6:20 p.m.                      Bandolero practice                                      (10 minutes)

6:30 p.m.                      Thunder Car practice                                   (10 minutes)

6:40 p.m.                      SRL S2 Late Model practice                         (15 minutes)

6:55 p.m.                      Grand American Modified practice                (15 minutes)

7:10 p.m.                      Legends Semi Pro/Young Lions practice      (10 minutes)

7:20 p.m.                      Legends Pro/Masters practice                     (10 minutes)

7:30 p.m.                      Bandolero practice                                      (10 minutes)

7:40 p.m.                      Thunder Car practice                                  (10 minutes)

7:50 p.m.                      SRL S2 Late Model practice                         (20 minutes)

7:55 p.m.                      Drivers' meeting (USLCI only)

8:10 p.m.                      Grand American Modified practice                (15 minutes)

8:25 p.m.                      Bombers practice                                         (15 minutes)

                                                **Line-ups will be based on 2nd practice times.

8:40 p.m.                      Bandolero Outlaws feature - 12 laps            (10 minutes)

                                    Bandolero Bandits feature - 12 laps               (10 minutes)

                                    Legends Semi-Pro/Young Lion feature - 20 laps  (15 minutes)

                                    Legends Pro/Masters feature - 20 laps         (15 minutes)

                                    Thunder Car feature - 15 laps                       (12 minutes)

9:20 p.m.                      SRL S2 Late Model practice                           (15 minutes)     

9:35 p.m.                      Grand American Modified practice                 (15 minutes)

9:50 p.m.                      Bombers practice                                          (15 minutes)

10:05 p.m.                    Open practice for S2 Late Models, G.A. Modifieds, and Bombers

                                                (First-come, first-served 5-minute sessions)

11 p.m.                         Secure Track

(Schedule subject to change)

Spears Southwest Tour Series "BLACKJACK 121"

Saturday, May 3, 2014

11 am to 8 p.m.            Credential sales open/Pit parking hours

2 p.m.                           Tech inspection begins

2 p.m.                           Spears Southwest Tour practice                 (60 minutes)

3 p.m.                           Legend Semi Pro/Young Lions practice       (10 minutes)

3:10 p.m.                      Legend Pro/Masters practice                      (10 minutes)                 

3:20 p.m.                      Bandolero practice                                      (10 minutes)

3:30 p.m.                      SRL S2 Late Model practice                         (10 minutes)

3:40 p.m.                      NASCAR G.A. Modified practice                    (10 minutes)

3:50 p.m.                      NASCAR Bomber practice                            (10 minutes)

4 p.m.                           Legend Semi Pro/Young Lions practice       (10 minutes)

4:10 p.m.                      Legend Pro/Masters practice                      (10 minutes)

4:20 p.m.                      Bandolero practice                                      (10 minutes)

4:30 p.m.                      Spears Southwest Tour qualifying tech opens

4:35 p.m.                    Drivers' meeting

5 p.m.                          Spectator gates open

5:10 p.m.                      SRL S2 Late Model practice                         (10 minutes)

5:20 p.m.                      NASCAR G.A. Modified practice                    (10 minutes)

5:30 p.m.                      NASCAR Bomber practice                            (10 minutes)

5:40 p.m.                      Bandolero group qualifying                          (3 laps)

Legend group qualifying                                                                   (3 laps)

Grand American Modified qualifying                               (single car)

SRL S2 Late Model qualifying                                        (single car)

Spears Southwest Tour qualifying                                 (single car)

7 p.m.                             Opening ceremonies/National Anthem  

***Legends Semi-Pro/Young Lion feature - 20 laps (15 minutes)

Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)                                                              

Bandolero Bandits feature - 12 laps (12 minutes)

NASCAR Bomber feature - 25 laps (20 Minutes)

Legends Pro/Masters feature - 25 laps (20 minutes)

NASCAR G.A. Modified feature - 40 laps (30 minutes)

SRL S2 Late Model feature - 35 laps (25 minutes)

Spears Southwest Tour "Blackjack 121"                        

*** If needed

(Schedule subject to change)