Champions in 11 classes will be crowned on Saturday night at The Bullring at Las Vegas Motor Speedway holds its final NASCAR Whelen All-American Series points races of the season on the 3/8-mile paved oval.

Scott Gafforini of Henderson is attempting to win his fifth NASCAR Super Late Model championship and holds a 23-point lead over David Anderson going into Saturday night's 40-lap main event. Gafforini has won six of the 12 SLM features this season and has finished out of the top four only once. Anderson has three feature wins in 2014.

Gafforini also won track championships in the class in 2006, 2008, 2011 and 2012.

The closest points battle is in the USLCI Thunder Car class, where Chris Bosley holds a 16-point edge over Travis Boyle. Bosley is attempting to win his first track championship in the division while Boyle won the title in 2011.

In the NASCAR Super Stock class, Jason Kiser holds a 21-point edge over five-time track champion Phil Goodwin. Kiser has three feature wins this season while Goodwin has four.

Champions will also be crowed in NASCAR Bombers, NASCAR Grand American Modifieds, USLCI Legends (four classes) and IAPMO/Silver Star Plumbing/LasVegasTool.com Bandoleros (two classes).

Spectator gates will open at 5 p.m. Saturday, qualifying begins at 5:45 and racing starts at 7.

The Bullring is one of the best entertainment values in Southern Nevada with affordable ticket prices and family-friendly concession prices including $1 hot dogs, $1 Coca-Cola products and $2 Budweiser beer. Tickets can be purchased at the gate or in advance by visiting or calling the LVMS ticket office at (702) 644-4444 or online at www.lvms.com. Discounted tickets are available with an advance purchase.

INEX Points Race and Bullring Practice

Friday, October 3, 2014

4 p.m. to 9:30 p.m.       Credential sales/Pit parking hours

5 p.m.                           Tech Inspection begins

6 p.m.                           Bandolero practice (10 minutes)

6:10 p.m.                      Legends Semi-Pro/Young Lions practice (10 minutes)

6:20 p.m.                      Legends Pro/Masters practice (10 minutes)

6:30 p.m.                      Thunder Car practice (10 minutes)

6:40 p.m.                      Bullring practice (NASCAR divisions 7 minutes per class - 1 rotation) - SLM, Grand American Modifieds, Super Stocks, Bombers

7:10 p.m.                      *Bandolero practice (10 minutes)

7:20 p.m.                      *Legends Semi-Pro/Young Lions practice (10 minutes)

7:30 p.m.                      *Legends Pro/Masters practice (10 minutes)

7:40 p.m.                      *Thunder Car practice (10 minutes)

                                    *USLCI Races will be lined up based off of 2nd practice times.

7:50 p.m.                         Bullring practice (NASCAR divisions 7 minutes per class - 1 rotation) -

SLM, Grand American Modifieds, Super Stocks, Bombers

8:20 p.m.                      Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)

                                       Bandolero Bandits feature - 12 laps (12 minutes)

                                    Legends Semi-Pro/Young Lion feature - 20 laps (20 minutes)

                                    Legends Pro/Masters feature - 20 laps (20 minutes)

                                    Thunder Car feature -15 laps (12 minutes)

9:20 p.m.                      Bullring practice (NASCAR divisions 5 minutes per class) -

SLM, Grand American Modifieds, Super Stocks, Bombers                     

11 p.m.                         Secure track

Bullring Championship Night

Saturday, October 4, 2014

1 p.m. to 8 p.m.            Credential sales/Pit parking hours

1:30 p.m.                      Tech Inspection begins

2:30 p.m.                      Legends Semi Pro/Young Lions practice (10 minutes)

2:40 p.m.                      Legends Pro/Masters practice (10 minutes)

2:50 p.m.                      Bandolero practice (10 minutes)

3 p.m.                           Thunder Cars practice (10 minutes)

3:10 p.m.                      Bomber practice (10 minutes)

3:20 p.m.                      Super Stock practice (10 minutes)

3:30 p.m.                      Grand American Modifieds practice (10 minutes)

3:40 p.m.                      Super Late Model practice (10 minutes)

3:50 p.m.                      Legends Semi Pro/Young Lions practice (10 minutes)

4 p.m.                           Legends Pro/Masters practice (10 minutes)

4:10 p.m.                      Bandolero practice (10 minutes)

4:20 p.m.                      Thunder Cars practice (10 minutes)

4:30 p.m.                      Bomber practice (10 minutes)

4:40 p.m.                      Super Stock practice (10 minutes)

4:50 p.m.                      Grand American Modifieds practice (10 minutes)

5 p.m.                           Super Late Model practice (10 minutes)

5 p.m.                            Spectator gates open

5:15 p.m.                      Drivers' meeting

5:45 p.m.                      Legends Group qualifying (3 laps)

Bandolero Group qualifying (3 laps)              

Thunder Car Group qualifying (3 laps)

Grand American Modifieds single-car qualifying (2 laps)

Super Stock Group qualifying (3 laps)

Super Late Model single-car qualifying (2 laps)

7 p.m.                             National anthem

Bomber heat race #1 - 8 laps (8 minutes)           

Bomber heat race #2 - 8 laps (8 minutes)

***Legends Semi-Pro/Young Lions feature - 20 Laps (15 minutes)

Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)                                                              

Bandolero Bandits feature - 12 laps (12 minutes)

Thunder Cars feature - 20 laps (15 minutes)

Super Stock feature - 25 laps (25 minutes)

Legends feature - 25 laps (25 minutes)            

Bomber feature - 25 laps (25 minutes)

Grand American Modifieds feature - 30 laps (25 minutes)

Super Late Model feature - 40 laps                               

(*** If needed)

Sunday Shootout #4

INEX National Qualifier

Sunday, October 5, 2014

8 a.m. to 11:30 a.m.   Credential sales/Pit parking hours

8:30 a.m.                      Tech Inspection begins

9:30 a.m.                      Thunder Car practice (10 minutes)

9:40 a.m.                      Bandolero practice (10 minutes)

9:50 a.m.                      Legends Semi Pro/Young Lions practice (10 minutes)

10 a.m.                         Legends Pro/Masters practice (10 minutes)                    

10:10 a.m.                   Thunder Car practice (10 minutes)

10:20 a.m.                   Bandolero practice (10 minutes)

10:30 a.m.                   Legends Semi Pro/Young Lions practice (10 minutes)

10:40 a.m.                   Legends Pro/Masters practice (10 minutes)

10:55 a.m.                   Thunder Car Group qualifying - 3 laps

                                    Bandolero Group qualifying - 3 laps

                                    Legends Group qualifying - 3 laps

11:30 a.m.                   Thunder Car feature - 20 laps (20 minutes)

                                    Bandolero Outlaws feature - 20 laps (20 minutes)

                                    Bandolero Bandits feature - 20 laps (20 minutes)

                                    Legends Semi Pro/Young Lions feature - 25 laps (35 minutes)

                                    Legends Pro/Masters feature - 25 laps (35 minutes)

2 p.m.                          Secure track

(Schedule subject to change)