The USAC HPD Midget Series will make its second visit this season to Las Vegas as NASCAR Whelen All-American Series racing resumes Saturday night at The Bullring at Las Vegas Motor Speedway.

NASCAR Super Late Models, Super Stocks, Bombers, Legend Cars, Bandoleros and Thunder Cars also will be on the track for a full night of racing at the 3/8-mile paved oval.

Christine Breckenridge of Riverside, Calif., became the 26th female driver to win a USAC feature race when the HPD Midget Series visited the Bullring earlier this month. Breckenridge led the final 20 laps of the 30-lap main event to notch her first USAC feature victory.

Tight points battles highlight many of the NASCAR-sanctioned divisions, including Super Late Model, where four-time track champion Scott Gafforini of Henderson holds a narrow seven-point lead over North Las Vegas' David Anderson. Anderson won the season opener but Gafforini responded by winning both 35-lap feature races on April 12. Saturday's Super Late Model main event is scheduled for 40 laps.

Vinny Raucci Jr. of Las Vegas has finishes of third and second this season and leads the NASCAR Super Stock division by seven points over fellow Las Vegan James Wingard.

Aaron McMorran of Las Vegas has won two of the three NASCAR Bomber features this season and leads Don Sargent by seven points going into Saturday's night's 25-lap main.

Other drivers with multiple feature wins this season include Jason Irwin, with two victories in Legend Car, Ian Anderson, with two wins in Thunder Car, and Mason Sargent, who is a perfect 3-for-3 in the Bandolero Bandits class.

Spectator gates open at 5 p.m. Saturday, qualifying will begin at 5:50 p.m. and heat races and features will start at 7 p.m.

The Bullring is one of the best entertainment values in Southern Nevada with affordable ticket prices and family-friendly concession prices including $1 hot dogs, $1 Coca-Cola products and $2 Budweiser beer. Tickets can be purchased at the gate or in advance by visiting or calling the LVMS ticket office at (702) 644-4444 or online at www.lvms.com. Discounted tickets are available with an advance purchase.

For more information, please call LVMS at (702) 644-4444 or visit www.LVMS.com.

INEX Points Race and Bullring Practice

Friday, April 25, 2014 

3:30 pm to 9 p.m.                   Credential sales/pit parking hours

4:30 p.m.                                 Tech inspection begins

5:30 p.m.                                 Legends Semi Pro/Young Lions practice   (10 minutes)

5:40 p.m.                                 Legends Pro/Masters practice                  (10 minutes)

5:50 p.m.                                 Bandolero practice                                    (10 minutes)

6 p.m.                                      Thunder Car practice                                 (10 minutes)        

6:10 p.m.                                 USAC HPD Midget practice                         (10 minutes)     

*USLCI Races will be lined up based off of 2nd practice times.

6:20 p.m.                                 Legends Semi Pro/Young Lions practice    (10 minutes)

6:30 p.m.                                 Legends Pro/Masters practice                   (10 minutes)

6:40 p.m.                                 Bandolero practice                                     (10 minutes)

6:50 p.m.                                 Thunder Car practice                                  (10 minutes)

6:55 p.m.                                Drivers' meeting (USLCI Classes only)

7:05 p.m.                                 Bullring practice (NASCAR/USAC divisions 6 minutes per class - 2 rotations) - SLM, Super Stocks, Bombers, and HPD Midgets

7:50p.m.                                  Bandolero Outlaws feature - 12 laps          (12 minutes)

                                                Bandolero Bandits feature - 12 laps           (12 minutes)

                                                Legends Semi-Pro/Young Lion feature - 20 laps (20 minutes)

                                                Legends Pro/Masters feature - 20 laps              (20 minutes)

                                                Thunder Car feature -15 laps                             (12 minutes)

8:40 p.m.                                 Bullring practice (NASCAR divisions 7 minutes per class) - SLM, Super Stocks, Bombers, and HPD Midgets - First come, first served.

10:30 p.m.                               Secure track

** ** Schedule subject to change** **

NASCAR Whelen All-American Series & USAC HPD Midgets

Saturday, April 26, 2014

1- 8 p.m.                     Credential sales/Pit parking hours

1:30 p.m.                     Tech inspection begins

3 p.m.                          Legend Cars practice                  (10 minutes)

3:10 p.m.                     Thunder Cars practice                 (10 minutes)

3:20 p.m.                     Bandolero practice                      (10 minutes)

3:30 p.m.                     USAC HPD Midgets practice         (10 minutes)

3:40 p.m.                     Bomber practice                          (10 minutes)

3:50 p.m.                     Super Stock practice                    (10 minutes)

4 p.m.                          Super Late Model practice            (10 minutes)

4:10 p.m.                     Legend Cars practice                   (10 minutes)

4:20 p.m.                     Thunder Cars practice                  (10 minutes)

4:30 p.m.                     Bandolero practice                       (10 minutes)

4:40 p.m.                     USAC HPD Midgets practice          (10 minutes)

4:55 p.m.                    Drivers' meeting

5 p.m.              Spectator gates open

5:20 p.m.         Bomber practice

5:30 p.m.         Super Stock practice

5:40 p.m.         Super Late Model practice

5:50 p.m.         USAC HPD Midgets group qualifying  (3 laps)

Bandolero group qualifying                                       (3 laps)

Legend Cars group qualifying                                   (3 laps)

Super Late Model single-car qualifying                     (2 laps)

Super Stock heat race #1 - 8 laps                           (8 minutes) 

Super Stock heat race #2 - 8 laps                           (8 minutes)

6:50 p.m.        Opening ceremonies/national anthem             

7 p.m.              Racing begins

USAC HPD Midgets heat race #1 - 8 laps                (8 minutes)     

USAC HPD Midgets heat race #2 - 8 laps                (8 minutes)

Bomber heat race #1 - 8 laps                                 (8 minutes)

Bomber heat race #2 - 8 laps                                 (8 minutes)

Bomber heat race #3 - 8 laps                                 (8 minutes)

Thunder Cars feature - 20 Laps                              (20 minutes)

Bandolero Bandits feature - 12 laps                       (12 minutes)

Bandolero Outlaws feature - 12 laps                      (12 minutes)

Legend Cars feature - 25 laps                                (25 minutes)

Bomber feature - 25 laps                                        (25 minutes)

USAC HPD Midgets feature - 30 laps                       (25 minutes)   

Super Stock feature - 25 laps                                  (25 minutes)

Super Late Model feature - 40 laps                         (40 minutes)               

(Schedule subject to change)