Zane Smith will attempt to extend one streak and Scott Gafforini will look to start another as the NASCAR Whelen All-American Series returns to The Bullring at Las Vegas Motor Speedway on Saturday night.

Smith, a 14-year-old from Maiden, N.C., has won four straight Saturday night Legend Car Pro features and six in a row overall at The Bullring and trails Peyton Saxton by 16 points in the standings.

Gafforini, four-time track champion, had his three-race Super Late Model winning streak snapped two weeks ago when David Anderson won his second SLM feature of the season. Gafforini holds a 13-point lead over Anderson in the standings.

Joining the Super late Models and Legend Cars on the racing card Saturday night will be NASCAR Super Stocks, NASCAR Bombers, USLCI Thunder Cars and IAPMO/Silver Star Plumbing/LasVegasTool.com Bandoleros. Spectator gates open at 5 p.m., qualifying will begin at 6 and heat races and features start at 7.

The Bullring is one of the best entertainment values in Southern Nevada with affordable ticket prices and family-friendly concession prices including $1 hot dogs, $1 Coca-Cola products and $2 Budweiser beer. Tickets can be purchased at the gate or in advance by visiting or calling the LVMS ticket office at (702) 644-4444 or online at www.lvms.com. Discounted tickets are available with an advance purchase.

For more information, please call LVMS at (702) 644-4444 or visit www.LVMS.com.

INEX Points Race and Bullring Practice - Friday, May 30, 2014

4 p.m. to 9 p.m.            Credential sales/Pit parking hours

5 p.m.                           Tech inspection begins

6 p.m.                           Legends practice (10 minutes)

6:10 p.m.                      Bandolero practice (10 minutes)

6:20 p.m.                      Thunder Car practice (10 minutes)

6:30 p.m.                       Bullring practice (NASCAR divisions 7 minutes per class - 1 rotation) - SLM, Super Stocks, Bombers

6:50 p.m.                      *Legends practice (10 minutes)

7 p.m.                           *Bandolero practice (10 minutes)

7:10 p.m.                      *Thunder Car practice (10 minutes)

                                    *USLCI Races will be lined up based off of 2nd practice times.

7:20 p.m.                       Bullring practice (NASCAR divisions 7 minutes per class - 1 rotation) - SLM, Super Stocks, Bombers

7:25 p.m.                      Drivers' meeting (USLCI Classes only)

7:45 p.m.                      Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)

                                    Bandolero Bandits feature - 12 laps (12 minutes)

                                    Legends Semi-Pro/Young Lion feature - 20 laps (20 minutes)

                                    Legends Pro/Masters feature - 20 laps (20 minutes)

                                    Thunder Car feature -15 laps (12 minutes)

8:30 p.m.                       Bullring practice (NASCAR divisions 5 minutes per class) - SLM, Super Stocks, Bombers first-come, first-served.

10:30 p.m.                    Secure track

(Schedule subject to change)

NASCAR Whelen All-American Series - Saturday, May 31, 2014

1 p.m. to 8 p.m.            Credential sales/Pit parking hours

1:30 p.m.                      Tech inspection begins

3 p.m.                           Legends practice (10 minutes)               

3:10 p.m.                      Thunder Cars practice (10 minutes)

3:20 p.m.                      Bandolero practice (10 minutes)

3:30 p.m.                      Bomber practice (10 minutes)

3:40 p.m.                      Super Stock practice (10 minutes)

3:50 p.m.                      Super Late Model practice (10 minutes)

4 p.m.                           Legends practice (10 minutes)

4:10 p.m.                      Thunder Cars practice (10 minutes)

4:20 p.m.                      Bandolero practice (10 minutes)

4:40 p.m.                      Drivers' meeting

5 p.m.                          Spectator gates open

5:20 p.m.                      Bomber practice (10 minutes)

5:30 p.m.                      Super Stock practice (10 minutes)

5:40 p.m.                      Super Late Model practice (10 minutes)

6 p.m.                           Thunder Cars group qualifying (3 laps)

Bandolero group qualifying (3 laps)

Super Stock group qualifying (3 laps)

Super Late Model single-car qualifying (2 laps)

7 p.m.                           Opening ceremonies/National anthem            

Bomber heat race #1 - 8 laps (8 minutes)                       

Bomber heat race #2 - 8 laps (8 minutes)

Bomber heat race #3 - 8 laps (8 minutes)

Legends heat race #1 - 8 laps (8 minutes)

Legends heat race #2 - 8 laps (8 minutes)

Thunder Cars feature - 20 Laps (20 minutes)

Bandolero Outlaws feature - 12 laps (12 minutes)                                                              

Bandolero Bandits feature - 12 laps (12 minutes)

Bomber feature - 25 laps (25 minutes)

Legends feature - 25 laps (25 minutes)              

Super Stock feature - 25 laps (25 minutes)

Super Late Model feature - 40 laps (40 minutes)            

(Schedule subject to change)