















Star Nursery US Legends Points Race and Bullring Practice Friday, February 18, 2022

3:00 pm to 8:30 pm: Credential Sales 4:00 pm Pit Parking

5:00 pm: Tech Inspection begins

6:00 pm: Legends Practice Pro / Master Practice (10 minutes)

6:10 pm: M&H Building Specialists/JBM Underground Legends Practice Semi Pro / Young Lions

(10 minutes)

6:20 pm: M&H Building Specialists/JBM Underground Bandolero Practice (10 minutes)
6:30 pm: Bullring Open Practice (no Legends or Bandoleros) 5 minute sessions divided by

division, first come, first served (60 minutes)

7:30 pm: *Legends Practice Pro / Master (10 minutes)
7:40 pm: *Legends Practice Semi Pro / Young Lions (10 minutes)
7:50 pm: *Bandolero Practice (10 minutes)

*USLCI Races will be lined up based off of 2nd practice times.

8:00 pm: Bullring Open Practice (no Legends or Bandoleros) 5 minute sessions divided by

division, first come, first served) (60 minutes)

8:10 pm: Driver Meeting INEX Friday night racers

9:00 pm: M&H Building Specialists/JBM Underground Bandolero Feature - 12 laps (10 minutes)

M&H Building Specialists/JBM Underground Legends Semi-Pro/Young Lion Feature - 20 laps

(15 minutes)

Legends Feature Pro/Masters - 20 laps (15 minutes)

9:40 pm Bullring Practice (no Legends or Bandoleros) 5 minutes per group

10:30 pm: Secure Track

11:00 pm: Pits Close

Raceceiver Channel 536 or 456.6875 - AMB Transponders only - No Overnight Camping in the Pits

** ** Schedule subject to change ** **

























President's Day Star Nursery Championship Series Race #2 Saturday, February 19, 2022

12:00 pm to 8:00 pm: Credential Sales 12:00 pm Pit Parking

12:30 pm:	Tech Inspection begins		
1:30 pm:	Open Practice; 5 minute sessions by group, first come, first served.	(75 minutes)	
2:45 pm:	USCLI M&H Building Specialists/JBM Underground Bandolero Practice / Qualifying (10 minutes)		
2:55 pm:	USCLI M&H Building Specialists/JBM Underground Legend Practice / Qualifying	(10 minutes)	
3:05 pm:	Super Stock Practice / Qualifying	(10 minutes)	
3:15 pm:	NASCAR Nostalgia Street Rods Outlaw Factory Stock Practice / Qualifying	(10 minutes)	
3:25 pm:	NASCAR Power Grade Inc 602 Modified Practice	(15 minutes)	
3:40 pm:	NASCAR Sigma Performance Services Pro Late Model Practice	(15 minutes)	
3:55 pm:	Skid Plate Cars Practice	(10 minutes)	
4:05 pm:	Jr. Late Model Practice	(10 minutes)	
-		•	

4:25 pm: Driver's Meeting

4:55 pm: NASCAR Power Grade Inc 602 Modified Single Car Qualifying (2 laps)

NASCAR Sigma Performance Services Pro Late Model Single Car Qualifying (2 laps)

5:00 pm: Spectator Gates Open

5:45 pm: Autograph Session and Delta Gunite Big Wheel Races

6:55 pm: Opening Ceremonies / National Anthem

7:05 pm	NASCAR Nostalgia Street Rods Outlaw Factory Stocks Feature 1 - 25 laps	(20 minutes)
	USLCI M&H Building Specialists/JBM Underground Bandolero Feature - 10 laps	(10 minutes)
	Jr. Late Model Feature - 50 laps	(40 minutes)
	USLCI M&H Building Specialists/JBM Underground Legends Feature - 25 laps	(25 minutes)
	Super Stock Feature - 40 laps	(25 minutes)
	Skid Plate Cars Feature - 15 laps	(15 minutes)
	NASCAR Power Grade Inc 602 Modifieds - 50 laps	(40 minutes)
	NASCAR Sigma Performance Services Pro Late Model Feature - 60 laps	(45 minutes)
	NASCAR Nostalgia Street Rods Outlaw Factory Stocks Feature 2 - 30 laps	(25 minutes)

Bandolero Feature and Jr Late Model Feature will be lined up straight up by 2:45pm/4:05pm practice times, Legends (2:55), Super Stocks (3:05), Outlaw Factory Stocks (3:15) Feature 1 will redraw based on practice times. Outlaw Factory Stocks Feature 2 will be a complete invert of Feature 1 finish.

602 Modifieds and Pro Late Models will redraw based on single car qualifying times. Qualifying Order determined by random draw at check-in. Straight to green in qualifying.

Raceceiver Channel 536 or 456.6875 - AMB Transponders only - No Overnight Camping in the Pits





