















(10 minutes)

Star Nursery US Legends Points Race and Bullring Practice Friday, March 18, 2022

3:00 pm to 8:00 pm: **Credential Sales** 4:00 pm Pit Parking

5:00 pm: Tech Inspection begins

M&H Building Specialists/JBM Underground Legends Practice Pro / Master Practice 6:00 pm: (10 minutes) M&H Building Specialists/JBM Underground Legends Practice Semi Pro / Young Lions 6:10 pm: (10 minutes) 6:20 pm: M&H Building Specialists/JBM Underground Bandolero Practice (10 minutes)

6:30 pm: Bullring Open Practice (no Legends or Bandoleros) 5 minute sessions divided by

division, first come, first served (60 minutes)

7:30 pm: *Legends Pro / Master Qualifying

7:40 pm: *Legends Semi Pro / Young Lions Qualifying (10 minutes) (10 minutes)

7:50 pm: *Bandolero Qualifying

*USLCI Races will be lined up based off of 2nd practice times.

8:00 pm: Bullring Open Practice (no Legends or Bandoleros) 5 minute sessions divided by

> division, first come, first served) (80 minutes)

**Line up closes at 9:05pm.

M&H Building Specialists/JBM Underground Bandolero Feature - 12 laps (10 minutes) 9:20 pm:

M&H Building Specialists/JBM Underground Legends Semi-Pro/Young Lion Feature - 20 laps

(15 minutes)

M&H Building Specialists/JBM Underground Legends Pro/Masters Feature - 20 laps

(15 minutes)

Secure Track 10:00 pm:

10:30 pm Pits Close

Raceceiver Channel 536 or 456.6875 - AMB Transponders only - No Overnight Camping in the Pits

** ** Schedule subject to change ** **

























Going Green / Gaming Industry Night Star Nursery Championship Series Race #3 Saturday, March 19, 2022

12:00 pm to 8:00 pm: Credential Sales 12:00 pm Pit Parking

12:30 pm: Tech Inspection begins

1:30 pm: Bandoleros, Legends, JR Late Models Open Practice; 5 minute rotating sessions (50 minutes)
2:20 pm: Skid Plate Cars, Outlaw FS, Super Stock Open Practice; 5 minute rotating sessions (50 minutes)
3:10 pm: Pro Late Models, 602 Modifieds Open Practice; 5 minute rotating sessions (40 minutes)

3:50 pm: Practice Ends

4:15 pm: **Driver's Meeting**

4:50 pm: USCLI M&H Building Specialists/JBM Underground Legends Group Qualifying (3 laps)

NASCAR Power Grade Inc 602 Modified Single Car Qualifying (2 laps)

NASCAR Sigma Performance Services Pro Late Model Single Car Qualifying (2 laps)

Qualifying groups (Legends) or order (Mods,PLM) determined by check-in draw number

Legends group qualifying green 2nd time by. Mods,PLM straight to green.

Mods,PLM must scale before qualifying and must qualify in order or lose best lap time.

5:00 pm: Spectator Gates Open

5:45 pm: Autograph Session and Big Wheel Races

6:55 pm: Opening Ceremonies / National Anthem

7:05 pm NASCAR Power Grade Inc 602 Modified Feature 1 - 25 laps (20 minutes)

USLCI M&H Building Specialists/JBM Underground Bandolero Feature - 12 laps (10 minutes)
Jr. Late Model Feature - 50 laps (40 minutes)
USLCI M&H Building Specialists/JBM Underground Legends Feature - 25 laps (25 minutes)
Super Stock Feature - 25 laps (20 minutes)

Skid Plate Cars Feature - 15 laps (15 minutes)
NASCAR Nostalgia Street Rods Outlaw Factory Stock Feature - 30 laps
NASCAR Sigma Performance Services Pro Late Model Feature - 60 laps
NASCAR Power Grade Inc 602 Modified Feature 2 - 30 laps (25 minutes)

Bandolero Feature and Jr Late Model Feature will be lined up straight up off practice times. Legends Feature, 602 Modified Feature 1, Pro Late Model feature will be lined up straight up off qualifying. 602 Modified Feature 2 will be an invert of 8 (NASCAR requirement for double features) Super Stocks & Outlaw Factory Stocks top 6 in practice times will be inverted off season point average. Skid Plates inverted off points,

Raceceiver Channel 536 or 456.6875 - AMB Transponders only - No Overnight Camping in the Pits

** ** Schedule subject to change ** **







