



Star Nursery 150 ARCA Menards Series West Race The Bullring at Las Vegas Motor Speedway

Friday, October 14

4:00 pm	Spectator Gates Open
4:00 pm	Pro Late Model Practice (15 minutes)
4:15 pm	602 Modified Practice (15 minutes)
4:30 pm	Late Model Truck Series Practice (10 minutes)
4:40 pm	Legend Cars Practice (15 minutes)
4:55 pm	Bandoleros Practice (10 minutes)
5:05 pm	Skid Plate Cars Practice (10 minutes)
5:15 pm	Outlaw Factory Stocks Practice (10 minutes)
5:25 pm	Super Stocks Practice (10 minutes)
5:30 pm	ARCA Drivers Autograph Session (under the grandstands)
5:35 pm	Pro Late Model Practice (20 minutes)
5:55 pm	602 Modified Practice (20 minutes)
6:10 pm	Late Model Truck Series Heat 1 (6 laps or 5 minutes)
6:15 pm	Late Model Truck Series Heat 2 (6 laps or 5 minutes)
6:35 pm	ARCA Driver Introductions
6:45 pm	Opening Ceremonies, Invocation, National Anthem
7:05 pm	Command to Start Engines (cars will be under the grandstands)
7:10 pm	Cars enter the track followed by 4 pace laps
7:15 pm	Star Nursery 150 Green Flag (150 laps / 56.25 Miles)

Legend B Feature – 12 laps – top 4 to A feature (15 minutes)
Bandolero Feature – 12 laps – invert 6 (10 minutes)
Super Stock Feature – 25 laps – invert 8 (20 minutes)
Skid Plate Feature – 15 laps (15 minutes)
Legend Feature – 25 laps – invert 12 (20 minutes)
Outlaw Factory Stock Feature – 25 laps – invert 8 (20 minutes)
602 Modified Feature – 30 laps – invert 8 (25 minutes)
Late Model Truck Series Feature – 35 laps (30 minutes)
Pro Late Model Feature – 40 laps – invert 8 (30 minutes)